AGAUR
  • Imprimeix

L'AGAUR

Agaur

Benvingut a la pàgina web de l’AGAUR. Hi trobaràs la informació i l'accés als tràmits que t’han d’ajudar a finançar la teva carrera universitària o la teva activitat de recerca.

Als apartats ”Actualitat” o ”El més consultat” trobaràs l’enllaç directe a temes que et poden interessar. En el nostre 15è aniversari, el 2016, treballem per facilitar al màxim els tràmits en les beques i els ajuts universitaris i de recerca. Durant aquests anys, l’AGAUR s’ha guanyat el reconeixement en l’àmbit de l’avaluació de la recerca. També, la nostra àrea d’internacionalització promou projectes i intercanvis amb d’altres països en aquests àmbits.

Si necessites més informació que no trobes al web, t’animem a contactar amb nosaltres. Si ets un dels més de 40.000 estudiants que anualment rep una beca gestionada per l’AGAUR, volem que ens mantinguis informats dels teus avenços, ja que ens sentim compromesos amb la teva carrera. Ajuda’ns també a millorar amb els teus comentaris i suggeriments. Contacta amb nosaltres.

Avancem junts!