• Imprimeix

Plataformes d'Ocupació

Accediu a plataformes d’ocupació per al sistema R+D+I com un instrument per a la captació de talent i el suport a la carrera investigadora.

Servei Català d’Ocupació
Borsa de treball, cursos i orientacions per trobar feina, assessorament personalitzat o com acreditar les competències professionals adquirides en un lloc de treball.

Barcelona activa
Portal per promoure l'ocupació i l'accés a ofertes de qualitat, tenint en compte el perfil de l’usuari. Facilita suport per potenciar les habilitats personals, les tendències del mercat de treball o les claus per trobar feina.

Programa Escola+empresa (Consell General de Cambres de Catalunya)
Adreçat a potenciar les pràctiques professionals de qualitat en empreses en el marc de la formació a centres de treball de l’alumnat de formació professional i d’altres programes formatius organitzats o autoritzats pel Departament d'Educació.

Jove.cat
Estades curtes o cursos intensius en un altre país, cicles d'estudis d'Universitats, centres d'investigació i recerca, institucions i corporacions públiques i privades et posen a l'abast recursos, programes i iniciatives per a afavorir la mobilitat i l'intercanvi d'estudiants.