• Imprimeix

Euraxess Catalonia

Euraxess Catalonia és una plataforma de suport als investigadors, tot promovent oportunitats per al seu desenvolupament professional i facilitant la mobilitat i acollida i la dels seus familiars.

09/10/2015 11:10
Euraxess Catalonia

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) coordina la xarxa de punts locals de suport a la mobilitat, formada per entitats del sistema universitari i de recerca de Catalunya adherides, responsables dels tràmits legals relacionats amb la contractació o estada d'estudiants i investigadors a Catalunya.

Aquesta iniciativa s'emmarca en l'estratègia europea de mobilitat dels investigadors de l'Espai Europeu de Recerca (ERA, en les seves sigles angleses), mitjançant la Red Española de Movilidad i la xarxa europea EURAXESS, amb més de 400 centres ubicats a 40 països europeus. La xarxa pretén ser una guia de suport al personal investigador per facilitar la seva estada professional i acollida en cada estat o regió, ofererint també oportunitats per al seu desenvolupament professional.

L’AGAUR va obtenir el segell de ‘HR Excellence in research’ que atorga la Comissió Europea per al seu compromís de millora contínua en l’aplicació dels principis de la Carta Europea de l’investigador i el Codi de Conducta de contractació d’investigadors (C & C). Aquesta acreditació reconeix l’excel·lència de l’Agència en els procediments de contractació i avaluació “justos i transparents” i el compromís de l’AGAUR amb la millora contínua de les polítiques de recursos humans vers el personal de recerca.