• Imprimeix

Preparació FP9

Consulta pública per a la preparació del proper Programa marc d'RDI de la UE

FP9

Els fons europeus de Recerca, Desenvolupament i Innovació (RDI) són estratègics per a Catalunya, captant-ne el 2,6% en la primera meitat del programa Horizon 2020. De cara a la definició del proper programa marc (anomenat provisionalment FP9), que donarà forma al futur de la recerca i la innovació europea en el període 2021-2027, ja s'han començat les activitats per a la seva preparació.

FP9 serà una oportunitat única per a la recerca i la innovació europea. La Generalitat de Catalunya treballa per identificar els temes clau dels pròxims anys per influir en la seva definició, tot assegurant que les prioritats més importants per al futur de Catalunya quedin reflectides.

El Departament d'Empresa i Coneixement, i les seves principals entitats implicades en l'RDI (ACCIÓ, AGAUR i CERCA) i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea a Brussel·les coordinen l'elaboració d'un informe que reflecteixi el posicionament del Govern de Catalunya sobre l'FP9.

Us convidem a participar en la consulta pública i contribuir al disseny del futur de la recerca i la innovació de la Unió Europea. Els resultats d’aquesta consulta s'incorporaran al document de posicionament del Govern de Catalunya, que recollirà també l'opinió de diferents grups d'experts.

Gràcies per endavant per participar-hi.

 

A qui va adreçat: a tots els ciutadans i organitzacions. Les contribucions d'investigadors, empresaris, emprenedors, innovadors o gestors que treballen en organitzacions vinculades a la recerca i/o la innovació són especialment benvingudes.

Termini: 29.09.2017

Com enviar la meva contribució: respon l'enquesta en línia (no et portarà més de 20 minuts). Si ho necessites pots visualitzar o imprimir l'enquesta en format PDF per preparar les teves respostes. Si ho consideres convenient, al final de l'enquesta en línia podràs carregar el teu document de posicionament. Pots consultar documents rellevants a l'apartat de documentació complementària. Per a qualsevol incidència tècnica contacta amb: spei.agaur@gencat.cat

 

twitter: #FP9Cat

Data d'actualització:  17.07.2017