• Imprimeix

Preparació FP9

Informació sobre la preparació del proper Programa marc d'RDI de la UE

FP9

Els fons europeus de Recerca, Desenvolupament i Innovació (RDI) són estratègics per a Catalunya, captant-ne el 2,6% en la primera meitat del programa Horizon 2020. De cara a la definició del proper programa marc (anomenat provisionalment FP9), que donarà forma al futur de la recerca i la innovació europea en el període 2021-2027, ja s'han començat les activitats per a la seva preparació.

FP9 serà una oportunitat única per a la recerca i la innovació europea. La Generalitat de Catalunya treballa per identificar els temes clau dels pròxims anys per influir en la seva definició, tot assegurant que les prioritats més importants per al futur de Catalunya quedin reflectides.

El Departament d'Empresa i Coneixement, i les seves principals entitats implicades en l'RDI (ACCIÓ, AGAUR i CERCA) i la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea a Brussel·les han coordinat l'elaboració d'un informe del posicionament de la Generalitat de Catalunya sobre l'FP9.

El document de posicionament sobre FP9 es va presentar a la DG Recerca i Innovació de la CE en una reunió celebrada a Brussel·les el 31 de gener del 2018.

 

Per a qualsevol informació contacta amb: spei.agaur@gencat.cat

 

twitter: #FP9Cat

Data d'actualització:  27.10.2017