• Imprimeix

Presentació sol·licituds LLAVOR 2018

IdC

 

25/05/2018 Nova versió del Document identificatiu del projecte IdC 2018 (Llavor i Producte)

Passos a seguir:  

1. Veure la Guia de presentació de sol·licituds d’ajuts d’Indústria del Coneixement 2018.

2. Crear una operació (sol·licitud) a l’aplicació SIFECAT1420 (veure apartat 2 Guia de presentació de sol·licituds). Un cop completat els camps seleccioneu “Alta” i SIFECAT1420 assignarà un Codi d’operació per a la vostra sol·licitud.

3. Emplenar els Formularis AGAUR a) i b) i enviar telemàticament tota la informació seguint les instruccions dels propis formularis (veure apartat 3 Guia de presentació de sol·licituds).

  1. Document identificatiu del projecte. Haureu d’incloure el Codi operació que us hagi assignat l’Aplicació SIFECAT1420 per a la vostra sol·licitud, emplenar la resta dels camps i adjuntar el document annex de la memòria detallada del projecte degudament emplenat (aquest document identificatiu conté el sistema d’enviament telemàtic).
  2. Document annex amb la memòria detallada del projecte. Emplenar, incloent la resta de la documentació requerida en el propi document annex, desar i adjuntar l’arxiu en format PDF al Document identificatiu del projecte.

4. Després de l’enviament telemàtic, el Document identificatiu confirma la correcta recepció de la informació i genera un resguard i un codi de barres de manera automàtica. Aquest document s’ha de desar i adjuntar a la pestanya “Documentació” de l’aplicació SIFECAT1420 (veure apartat 2 Guia de presentació sol·licituds).

5. Presentar l’operació (sol·licitud) a l’aplicació SIFECAT1420. Un cop estigui introduïda i adjuntada tota la informació requerida dins de l’operació creada, el representant legal de l’entitat sol·licitant haurà de presentar i signar electrònicament la sol·licitud mitjançant una certificació electrònica (veure apartat 4 Guia de presentació sol·licituds).

Un cop presentada la sol·licitud a través del SIFECAT1420, no es podrà modificar cap dada ni adjuntar cap document.