• Imprimeix
Ajuts d’Indústria del Coneixement per a l'any 2016. Modalitat A. Ajuts Llavor

Sol·licitar ajut

Sol·licitar ajut 11446 - Ajuts d’Industria del Coneixement per a l'any 2016. Modalitat A. Ajuts Llavor Departament d'Empresa i Coneixement
Pendent d'obrir
Obert
Resolt
Tancat
Prorrogat

Des del 22/10/2016 fins al 21/11/2016 (ambdós inclosos)

Els equips de recerca participants han de ser responsables de la generació del coneixement o la tecnologia que es vol valoritzar.

Els equips de recerca han d’estar formats, com a mínim, per dues persones, que han de complir els requisits següents:

  1. El Científic Responsable ha d’estar en possessió del títol de doctor o doctora i ha d’estar vinculat o vinculada estatutàriament o contractualment a la plantilla de la universitat o del centre participant i tenir-hi dedicació completa.
  2. El Científic Emprenedor ha d’estar en fase predoctoral o postdoctoral.

El Mentor Empresarial, que s’ha d’incorporar a l’equip de recerca un cop triats els projectes per formar l’equip Llavor, ha de complir els requisits següents:

  • No pot pertànyer a empreses o entitats en les quals els components de l’equip de recerca tinguin càrrecs de responsabilitat, participació accionarial o activitat d’assessorament reconeguda.
  • No pot rebre cap tipus de remuneració pel desenvolupament d’aquesta activitat.

Els equips de recerca participants en aquests ajuts només poden presentar una sol·licitud, de manera que les persones vinculades, el Científic Responsable i el Científic Emprenedor, només poden constar en una proposta d’equip Llavor.

Queden excloses les persones que hagin participat, com a Investigador Sènior/Científic Responsable o bé Investigador Júnior/Científic Emprenedor, d’un ajut en el marc de la convocatòria anterior.

No hi ha taxes associades a aquest tràmit.