• Imprimeix

Ajuts per al foment de la creació i innovació audiovisual (comUNIca 2015)

Recerca i innovació 20414 - Convocatòria per al foment de la creació i innovació audiovisual (comUNIca 2015) Departament d'Empresa i Coneixement agaur

L'objecte d'aquesta convocatòria és el foment de la creació i innovació audiovisual per mitjà de la col·laboració entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i les Universitats catalanes amb l’objectiu de fer emergir i potenciar el talent creador del jovent que s’estan formant al Sistema Universitari Català dins l’àmbit dels estudis de grau vinculats al món audiovisual.

Llegiu-ne més

Contacte: Elvira Reche Camba elvira.reche@gencat.cat

                93.269.18.25

El termini de presentació de projectes comença l'1 de desembre de 2015. El termini de finalització s’ha ampliat fins al 23 de març de 2016.

Recordeu: La sol·licitud s'ha de fer arribar en format paper al registre de l'AGAUR i també s'ha d'enviar al correu electrònic elvira.reche@gencat.cat en format PDF.

La convocatòria s’adreça a estudiants de graus universitaris, oferts per les universitats del Sistema Universitari Català i vinculats a la comunicació audiovisual. També podran presentar propostes els/les graduats/des que hagin obtingut el títol durant el curs 2014-2015.

Què necessiteu fer?

Data actualització 31.10.2017