• Imprimeix

Beques de caràcter general per a estudiants que cursin estudis postobligatoris (GRAL)

8598 - Beques de caràcter general per a estudiants que cursin estudis postobligatoris (GRAL) Departament d'Empresa i Coneixement agaur

Són beques convocades pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (MECD) que, sota el principi d'igualtat d'oportunitats, faciliten l'accés als estudis universitaris. 

L'AGAUR gestionarà i resoldrà les sol·licituds dels estudiants que cursin estudis a una universitat catalana més els estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya, independentment d'on es trobi localitzat el seu domicili familiar.

Llegiu-ne més

Contacte: beques.agaur@gencat.cat

Termini: Des de l'11 d'agost de 2017 fins al 17 d'octubre de 2017.

A estudiants universitaris que cursin: 

Ensenyaments universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’ Educació Superior conduent a títols oficials de Grau i de Màster.

Ensenyaments universitaris conduents als títols oficials de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Mestre, Enginyer Tècnic i Arquitecte Tècnic.

Curs de preparació per a l'accés a la universitat de majors de 25 anys impartit per universitats públiques.

Complements de formació per a l’accés o obtenció del títol de Màster i crèdits complementaris per a l’obtenció del títol de Grau o per seguir els estudis oficials de llicenciatura.

No s'inclouen en aquesta convocatòria les beques per a la realització d'estudis corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d'especialització ni títols propis de les universitats.

Què necessiteu fer?

Data actualització 11.08.2017