• Imprimeix

Ajuts d’Indústria del Coneixement per a l'any 2016. Modalitat A. Ajuts Llavor

11446 - Ajuts d’Industria del Coneixement per a l'any 2016. Modalitat A. Ajuts Llavor Departament d'Empresa i Coneixement agaur

Modalitat A. Ajuts Llavor per a projectes innovadors amb potencial d’incorporació al sector productiu

 

El finançament de projectes d’innovació que es trobin a les fases 1 i 2 dins l’escala de maduresa tecnològica[1] per a la valorització de coneixement amb potencial d’incorporació al sector productiu. Els projectes han d’estar destinats al reforç de la protecció del coneixement generat i a les primeres proves (preprototips), i a la definició de la ruta de comercialització, la generació del model de negoci, l’anàlisi de viabilitat tecnològica i comercial o el disseny de prova de concepte o a altres activitats similars que s’englobin dins d’aquestes fases

L’ajut es complementa amb un pla de formació en emprenedoria, adreçat als membres de l’equip Llavor i orientat al desenvolupament dels projectes innovadors finançats per aquests ajuts. Els beneficiaris han de ser informats pels mitjans pertinents sobre el pla de treball i les accions concretes que es duran a terme.

[1] Technology readiness levels (TRL), document inclòs al programa de treball de la Comissió Europea Horitzó 2020 [Decisió C (2014) 4995, de 22 de juliol de 2014] <http://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/wp/2014_2015/annexes/h2020-wp1415-annex-g-trl_en.pdf>.

 

Llegiu-ne més

FEDER_CAT

Termini de presentació de sol·licituds: del 22 d'octubre de 2016 al 21 de novembre de 2016 (ambdós inclosos)

Informació justificació LLAVOR 2016

Contacte: Sira Rodrigo (sira.rodrigo@gencat.cat)
                 Juan Antonio Bermejo (juan.antonio.bermejo@gencat.cat)

 

Es poden beneficiar d’aquests ajuts els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat principal la recerca i que tinguin seu a Catalunya o hi desenvolupin tota o part de l’activitat de recerca.

Les entitats participants han de ser propietàries o copropietàries del coneixement o la tecnologia que es vol valoritzar. La gestió dels resultats addicionals que es puguin obtenir durant el desenvolupament del projecte és responsabilitat de l’entitat sol·licitant.

Què necessiteu fer?

Data actualització 25.01.2018