• Imprimeix

Ajuts a Doctorats industrials DI-2018

Recerca i innovació 11121 - Ajuts a Doctorats industrials (DI) Departament d'Empresa i Coneixement agaur

L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries, així com a empreses per al desenvolupament d’un projecte de doctorat industrial, en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial. El projecte de recerca s’ha de desenvolupar en el marc estratègic d’una empresa i, alhora, en el si d’un grup de recerca d’una universitat, centre de recerca o fundació hospitalària, on el doctorand o doctoranda ha de dur a terme la seva formació investigadora, que ha de donar lloc a una tesi doctoral en el marc del Pla de doctorats industrials de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més

- Contacte: Jesús Ruiz de la Torre jruizdelatorre@gencat.cat Telèfon: 93.310.50.81

- Primer termini: del 19 de maig a l'11 de juny de 2018

- Segon termini: del 12 de juny al 15 d'octubre de 2018

- Tercer termini: del 16 d'octubre al 10 de desembre de 2018

Per part de l'entorn acadèmic es poden beneficiar d'aquesta convocatòria els organismes d'investigació, en concret les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya, així com els centres de recerca i les fundacions hospitalàries amb seu a Catalunya.

Per part de l'entorn empresarial es poden beneficiar d'aquesta convocatòria, sempre que no siguin organismes d'investigació o ens dependents d'aquests:

a) En els projectes DI-COFINANÇATS, les empreses amb centre de treball a Catalunya, excepte els centre TECNIO amb personalitat jurídica, els centres adscrits de les universitats, els departaments, les delegacions i els serveis territorials de la Generalitat de Catalunya.

b) En els projectes DI-ESPECÍFICS, les empreses amb centre de treball a Catalunya o fora de Catalunya

Les entitats de l'entorn empresarial i l'acadèmic han d'haver signat un conveni de col·laboració per dur a terme conjuntament el desenvolupament d'un projecte de DI, d'acord amb el procediment de participació en el Pla DI 2018, recollit a la pàgina web doctoratsindustrials.gencat.cat. En aquests projectes poden participar altres institucions d'acord amb el que es prevegi en el conveni corresponent.

Què necessiteu fer?

Data actualització 19.12.2017