• Imprimeix

Ajuts a Doctorats industrials DI-2018

Recerca i innovació 11121 - Ajuts a Doctorats industrials (DI) Departament d'Empresa i Coneixement agaur

L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries, així com a empreses per al desenvolupament d’un projecte de doctorat industrial, en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial. El projecte de recerca s’ha de desenvolupar en el marc estratègic d’una empresa i, alhora, en el si d’un grup de recerca d’una universitat, centre de recerca o fundació hospitalària, on el doctorand o doctoranda ha de dur a terme la seva formació investigadora, que ha de donar lloc a una tesi doctoral en el marc del Pla de doctorats industrials de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més

- Contacte: Jesús Ruiz de la Torre jruizdelatorre@gencat.cat Telèfon: 93.310.50.81

- Pendent de publicació de la convocatòria DI 2018, que establirà els terminis de presentació de sol·licituds

Per part de l'entorn acadèmic es poden beneficiar d'aquesta convocatòria els organismes d'investigació, en concret les universitats públiques i privades del sistema universitari de Catalunya, així com els centres de recerca i les fundacions hospitalàries amb seu a Catalunya.

Per part de l'entorn empresarial es poden beneficiar d'aquesta convocatòria, sempre que no siguin organismes d'investigació o ens dependents d'aquests:

a) En els projectes DI-COFINANÇATS, les empreses amb centre de treball a Catalunya, excepte els centre TECNIO amb personalitat jurídica, els centres adscrits de les universitats, els departaments, les delegacions i els serveis territorials de la Generalitat de Catalunya.

b) En els projectes DI-ESPECÍFICS, les empreses amb centre de treball a Catalunya o fora de Catalunya

Les entitats de l'entorn empresarial i l'acadèmic han d'haver signat un conveni de col·laboració per dur a terme conjuntament el desenvolupament d'un projecte de DI, d'acord amb el procediment de participació en el Pla DI 2018, recollit a la pàgina web doctoratsindustrials.gencat.cat. En aquests projectes poden participar altres institucions d'acord amb el que es prevegi en el conveni corresponent.

Què necessiteu fer?

Data actualització 19.12.2017