• Imprimeix

Ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR 2017-2019)

183 - 4-Ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR 2017-2019) Departament d'Empresa i Coneixement agaur

L’objecte de la convocatòria és donar suport als grups que desenvolupin recerca a Catalunya en les diferents àrees científiques amb l’objectiu d’impulsar la seva activitat i l’impacte científic, econòmic i social, així com promoure la projecció internacional de la seva recerca.

 

Llegiu-ne més

S’han ampliat els períodes d’execució i de justificació, en el marc de la convocatòria d’ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). El període de reconeixement i d'execució s'iniciarà amb caràcter retroactiu l'1 de gener de 2017 i finalitzarà el 31 de desembre de 2020, independentment de la data de resolució de la convocatòria. El període de justificació s’amplia fins al 1 de febrer de  2021.

 

Contacte: Victòria Miquel (vmiquel@gencat.cat) i Yasmina Comas (ycomas@gencat.cat)

Tots els grups de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres públics i privats i les fundacions hospitalàries que tinguin com activitat principal la recerca i que tinguin seu a Catalunya.

Què necessiteu fer?

Data actualització 26.01.2018