• Imprimeix

Crida d’avaluadors/es

Des de l’AGAUR es treballa dia a dia per augmentar el cos d’avaluadors disponible. Actualment, més de 4.500 avaluadors de tot el món formen part de la nostra base de dades.

La participació i dedicació dels avaluadors és imprescindible per a la selecció de les millors propostes i l’optima inversió dels recursos. L’experiència i el coneixement actualitzat de l’avaluador permet oferir opinions i consells útils per als sol·licitants de les propostes.

Des d’AGAUR es realitzen al voltant de 10.000 avaluacions anuals. Previ a cada procés d’avaluació, els avaluadors podran rebre una sol·licitud de disponibilitat per avaluar un màxim de 10 expedients que s’ajustaran a les disponibilitats de cada avaluador. Les avaluacions es realitzen des d’internet i són confidencials i remunerades.

A més de proporcionar un gran servei a l’AGAUR i a la comunitat científica de Catalunya, l’avaluador podrà conèixer de primera mà el procés de revisió per parells utilitzat a AGAUR, aprendre sobre els problemes comuns amb les propostes i descobrir estratègies per preparar projectes competitius.

Per esdevenir avaluador de l’AGAUR envieu-nos un correu-e a l’adreça avaluacio.agaur@gencat.cat amb el vostre CV. Un cop sigueu seleccionats, us trametrem un document formal per omplir amb les vostres dades bàsiques.

Data d'actualització:  22.09.2017